Tips för saldoöverföring � Maximera fördelarna med överföringar

Även om det är enkelt att överföra ditt saldo från ett kreditkort med hög ränta till ett med låg ränta, finns det vissa saker som bör beaktas. Det första du vill göra är att titta på din nuvarande kreditvärdighet. Om du har en bra kredithistorik bör du inte ha några problem att skaffa ett kort som har 0% ränta. När du har fått det här kortet kan du överföra ditt saldo från kreditkortet med hög ränta till ditt nya kort som har en ränta på 0%.

Genom att göra detta kan du spara hundratals eller tusentals dollar varje år. När du bestämmer dig för att genomföra en saldoöverföring är det också viktigt att bestämma hur mycket du vill överföra. Om du har ett saldo som överstiger $10 000 är det osannolikt att du kommer att kunna flytta över hela beloppet till ett kort. Många kreditkortsföretag ger dig en gräns för hur mycket du kan överföra. Även om så är fallet kan du omedelbart börja spara pengar genom att flytta över så mycket du kan.

Vissa människor blir avskräckta när de inser att de inte kan överföra hela beloppet, men det är inte rätt inställning att ha. Att betala av ett stort kreditkortssaldo kommer inte att ske på en dag, och det är viktigt att ta dig tid och använda disciplin. En annan sak du bör tänka på är den avgift som kan tas ut om du överför pengar. En typisk avgift kommer att vara 3 % av det totala beloppet som överförs, och detta kan vara ett stort belopp beroende på vilket belopp du vill överföra. Vissa banker har löst detta problem genom att sätta en gräns för hur mycket de tar ut för att överföra ett saldo.

Även om det kan vara ett smart drag att överföra dina saldon, är det bästa sättet att undvika skulder att vara disciplinerad och undvika att lägga mer pengar på kortet. Det är viktigt för konsumenterna att inse att det är de, inte kreditkorten, som är problemet. Att hantera din privatekonomi på rätt sätt är den bästa nyckeln för att undvika skulder. Många väntar tills de har för stora skulder innan de försöker göra något för att rätta till problemet.

De kommer på geniala sätt att betala av sina skulder, men misslyckas med att inse den underliggande orsaken till problemet. Konsumenter måste inse att kreditkort är verktyg som kan hjälpa eller skada dem. Även om de är bekväma att använda, kan det leda till allvarliga problem att inte använda dem på rätt sätt.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir