Hur man tjänar mycket pengar på internet utan att göra någonting

“Du kan tjäna mycket pengar på internet utan att göra någonting!” Det är den främsta myten om internetmarknadsföring.
Det är en urban legend, förstås. Men ändå är den idéologin fortfarande genomgående på Internet.
Så jag är här för att ge dig det direkt. Ja, du kan tjäna mycket pengar på Internet. Men du måste först ta den tid som krävs för att utbilda dig själv om internetmarknadsföring. Och efter att du har gjort det måste du slita bort dig!
Nu är jag säker på att många av er som läser den här artikeln inte vill höra det. Och de som är skyldiga att hjälpa till att vidmakthålla myten pekar på framgången för den nuvarande “månadens smak”, Brad Fallon.
Men vad de inte berättar för dig är att medan Brad klarar sig exceptionellt bra just nu, förstörde han och hans fru Jennifer sina rumpor och arbetade dag och natt för att uppfylla sina många beställningar.
Alla framgångsrika människor jag känner arbetar hårt på det sättet. Faktum är att några av de mest framgångsrika människorna jag känner arbetar längst timmar.
Ta mig till exempel. De flesta morgnar går jag upp vid fem-sextiden, för jag längtar efter att komma igång. Och de flesta nätter är jag inte offline förrän runt 10 eller 11:00.
Nu enligt mina beräkningar är det 17 eller 18 timmars arbetsdagar. Men det verkar inte alls vara jobb för mig, för jag gör det jag älskar. Och det är hela poängen! Jag lägger inte ner de timmarna för att jag måste, jag gör det för att jag vill.
Varför? Eftersom jag lever efter en viss filosofi som är:
“Alla framgångar du uppnår kommer att stå i direkt proportion till ditt hårda arbete, lust och beslutsamhet. Ju hårdare du arbetar och ju mer lust och beslutsamhet du har, desto större blir din framgång.”
Ovanstående filosofi (som jag myntade förresten) håller mig fokuserad, hungrig och jobbar hårt. Åh visst, jag kunde jobba en timme eller två på min dator varje dag och slarva resten av tiden. Och vet du vad som skulle hända med mina inkomster? De skulle rasa – liksom inkomsterna för de flesta av mina kollegor, om de började spela mer än att jobba.
Sammanfattningsvis, förutom att vinna på lotteriet, råna en bank eller ärva en förmögenhet, med mycket få undantag, vet jag inget legitimt sätt att tjäna mycket pengar utan att arbeta hårt för det!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir