Hur man tjänar en miljon dollar på ett år.

Kära vän

I förra lektionen pratade vi om ordens kraft.

Idag ska vi diskutera hur man tjänar en miljon dollar på ett år.

Låter det som en hype? Det är.

Du ser hundratals annonser online som lovar att hjälpa dig tjäna tusentals varje månad…Kan de verkligen hålla det löftet? Vem vet. Poängen är att det finns något i löftet som är lockande, eller hur? Förväntningen att du kan gå från noll till en miljon dollar per år inkomst är vad löftena i de rubrikerna bygger på.

Du och jag vet att om du inte vinner på lotteriet är chansen liten till ingen.

Vill du verkligen tjäna en miljon dollar om året?

Du kan du veta.

För alla som tjänar 800 000 USD varje år i bruttoförsäljning borde kunna utarbeta en plan för att öka intäkterna med 20 % under det kommande året. Det är allt du behöver göra för att tjäna en miljon dollar per år.

Frågan är, hur kommer du till 800 000 $ per år i intäkter? Tjäna $700 000 under föregående år…och så vidare och så vidare.

Du måste ha realistiska förväntningar på försäljningen. Om du tjänar 50 000 USD per år nu, sikta mot 65 000 USD eller till och med 75 000 USD nästa år. Om du tjänar $150 000 per år, skjut för $200,000 till $225,000. Ser du vad jag kör på?

Rikedom ackumuleras inte genom hopp eller löften. Förmögenhet ackumuleras genom att öka dina intäkter och minska eller stabilisera dina utgifter.

Vi kommer att prata om realistiska strategier för att öka intäkterna för ditt företag under de kommande lektionerna.

Men jag kommer inte att offentliggöra dem eftersom jag inte vill avslöja vad jag kommer att avslöja för alla. Om du vill fortsätta läsa nästa lektion gratis, installera bara min Online Wealth Chips & Tips Messenger.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir