Hur man gör affärsresor enklare för din familj

Kvinnor i affärer som behöver resa som en del av sitt arbete möter problemet att hålla kontakten med sina barn när de är på resande fot. De flesta affärskvinnor försöker passa in i ett telefonsamtal tillsammans med en läggdagskyss på långa avstånd och ett fåtal återvänder till och med hem med presenter varje gång. Här är några strategier som kommer att göra den �telefonen hem� ännu bättre och som är mindre benägna att bryta banken.
Hem borta från hemma
Ibland innebär affärsresor att besöka samma platser regelbundet. Om så är fallet, ta bilder av ditt hotell, restaurangen du besöker och gymmet du använder när du är där. Små barn har svårt att förstå vad affärsmammor gör när de är borta; det är tröstande att se henne på en verklig plats som de kan se och tänka på. Äldre barn kan njuta av att ha kartor över området eller en karta som de kan använda för att spåra dina affärsresor; gör en bra geografilektion också.
Affärsresor betyder skattjakt!
Ofta är den svåraste tiden på dygnet för barn och pappor när kvinnor i företag är borta tidigt på kvällen, innan middagen är klar. Alla är trötta och hungriga plus att mamma inte är hemma. Fyll det utrymmet med skattjakt! Lämna ledtrådar, �Titta under den gröna stolen i arbetsrummet� som skickar dina barn från plats till plats tills de hittar skatten du har gömt undan. (Se till att berätta för din make var skatterna är gömda ifall en ledtråd blir uppäten av hunden.) Dessa erbjudanden behöver inte vara dyra. De bästa skatterna ger en välkommen distraktion som gör att pappa kan laga kvällsmåltiden och får alla till bordet med ett leende. Prova målarböcker, små studsande bollar, leksaksfigurer, piprensare eller andra icke-stökiga pysseltillbehör för yngre barn. Äldre barn behöver mindre distraktion men mer roligt. Lämna tidningar, serietidningar, kupong för att hoppa över en syssla eller vara uppe sent eller ett litet ekonomiskt bidrag till en ny CD. Affärskvinnan som använder det här tipset kan få frågan �när är din nästa resa?� från barn som är sugna på en ny skattjakt.
Affärsmaskiner gör affärsresor enklare för barn
Det här tipset fungerar bra för affärskvinnor med äldre barn. Ge din familj faxnumret på ditt hotell. Uppmuntra dina barn i skolåldern att faxa goda nyheter från skolan eller skicka med en läxa som du kan kontrollera. Även om du inte kan se över materialet förrän efter att dina barn har lagt sig, kan du fortfarande faxa tillbaka ett svar som kan läsas innan skolan nästa morgon. E-post och snabbmeddelanden är också fantastiska sätt att hålla kontakten.
Sparka upp det där telefonsamtalet!
Det är svårt nog att få barn att berätta om sin dag i en diskussion ansikte mot ansikte; samtal per telefon när du är på affärsresa kan vara ännu mindre tillfredsställande. Så använd dina färdigheter som affärskvinna och skapa strategier för samtalet i förväg. Kom överens i förväg om att du ska utbyta ett nytt skämt varje dag; ta med dig en skämtbok så att du är förberedd. Eller planera att prata om en händelse som du vet kommer att hända så att ditt barn kan vara förberedd med information att berätta. Alla mår bättre när det dagliga telefonsamtalet är en höjdpunkt snarare än en besvikelse.
Kvinnor i affärer kan försörja sin familj under affärsresor; det krävs bara lite fyndighet och de flesta affärskvinnor har den egenskapen i leveransen.
Artikel inlämnad av WomenCorp http://www.womencorp.org , ett internationellt företag för ledarskapsutveckling för kvinnor som tillhandahåller upplevelsebaserade utbildningsprogram för kvinnor som vill lyckas i näringslivet och livet. WomenCorp har ett gratis nyhetsbrev på http://www.womencorp.org/wcinvitepage4.html.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir