Hur tjänar man en förmögenhet på investeringar?

Folk jobbar och sparar en del av sin lön. De försöker tjäna mer pengar på sina besparingar. Några av dem försöker uppnå mer: De vill tjäna en förmögenhet och förändra sitt liv. Hur kan du tjäna en förmögenhet på dina pengar?
Med en ny affärsidé
Det mest lovande sättet är att utveckla en ny affärsidé. Unga forskare eller proffs upptäcker ett problem. De gör mycket forskning för att hitta en lösning. De utvecklar en ny produkt eller tjänst. Har de tur möter de en efterfrågan på marknaden. De tar ut sin innovation på marknaden. Det här är en lång väg som kan hålla i åratal. Entreprenörer som innovatörer behöver alla sina besparingar för att förverkliga sin affärsidé. De måste spendera hundratusentals dollar från sina besparingar. De behöver till och med skaffa fler investeringsfonder från andra människor.
Genom finansiering av en ny affärsidé
Alla kan inte utveckla något nytt som är lovande för att tjäna en förmögenhet. De kan finansiera andra om de känner sig säkra på sin marknadsföringsstrategi och sitt engagemang för arbetet. En del av dessa människor är bekanta med banbrytande entreprenörer. De agerar som så kallat “familj, vänner, dårar” nätverk. De investerar i hopp om att få tillbaka sina pengar. De kan ha stor nytta om de har tur.
Som professionella riskkapitalister
Vissa människor kan använda sina tillgångar för att arbeta som professionella riskkapitalister. Några av dem har erfarenhet av att bygga upp ett nytt företag. De fungerar som affärsänglar och ger unga entreprenörer både investeringskapital och rådgivning. De har vanligtvis ett bra nätverk till universitet, forskningscentra och kontaktcenter för startup. De försöker välja bland de bästa satsningarna. Det krävs mycket kompetens och förmåga att riskera egna medel för att utföra detta jobb.
Genom att handla hemifrån
Personer med erfarenhet av finansmarknaderna kan handla på aktie- och optionsmarknaderna hemifrån. Det finns en mängd möjligheter och mjukvaruprogram för dagshandel på aktiemarknader och för investeringar i terminer och optioner. Detta är en mycket riskabel verksamhet.
För personer som föredrar att vila på en säker kudde
De flesta vill sova gott på en säker kudde. De har familjeplikter och de kanske inte riskerar sina besparingar. De har det bra med att investera i sin egen bostad som fastighet. De investerar ytterligare en del kvarvarande besparingar i en korg med obligationer och aktier av hög kvalitet och en liten del i riskkapitalfonder. De blir inte rika, men de kan förbereda sig för sina gamla dagar eller behövde extra utgifter.
Du kan göra en jämförelse:
Det är möjligt att multiplicera det investerade kapitalet tio eller hundra gånger eller mer som affärsinnovatör, affärsängel eller riskkapitalist. Annars kan alla medel gå förlorade i en satsning. En professionell handlare som investerar från sin dator hemifrån på finansmarknaderna kan tjäna eller förlora mycket pengar. Dessa människor gör den här typen av jobb vanligtvis bara under några år, eftersom det är väldigt hektiskt. De drar sig ur handel eftersom de antingen har förlorat alla sina pengar eller för att de är mättade. Den försiktiga investeraren som föredrar ett lugnt liv uppnår en årlig avkastning på 3 % till 6 % per år för obligationer, på 5 % till 10 % för aktier. Om en ung person på 25 år återinvesterar de årliga intäkterna av ett startkapital på 10 000 $, kan hon eller han samla på sig en förmögenhet på 43 219 $ i en ålder av 55 bara med obligationer med 5% ränta årligen.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir